Mississippi

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Mississippi

Prodaje se nekretnina u Mississippiju

Sjeverno graniči s Tennesseejem, na istoku s Alabamom, na jugu s Louisianom i Meksičkim zaljevom, a na zapadu s Arkansasom i Louisianom.

Mississippi je federalna država Sjedinjenih Američkih Država. Glavni grad i najnaseljeniji grad je Jackson.

Razmišljate li o prodaji svoje kuće u Mississippiju 2018. godine? Ili tražite nekretnine za prodaju u Mississippi? Najnoviji podaci pokazuju da je tržište nekretnina u ovoj godini dobro i za kupce i za prodavače.

Mississippi tržištu nekretnina čini se da ide dobro, glavni problem čini se da je nedostatak domova na raspolaganju. Ovo je sjajna vijest za prodavače koji imaju nekretnine za prodaju u Mississippiju jer konkurencija između kupaca može pomoći u povećanju konačne prodajne cijene. Evo nekih predviđanja o tome što možete očekivati ​​od Mississippija tržišta nekretnina ove godine.

Uobičajeni trend u cijeloj zemlji na tržištu nekretnina uključuje sve veći broj kupaca i smanjenje prodavača koji imaju imovinu za prodaju u Mississippiju.

 Tijekom četvrtog tromjesečja, više od polovice svih kuća prodanih na tržištu nekretnina u Mississippiju bile su rangirane u gornjoj trećini vrijednosti kuća. Iako se očekuje da će se ponuda postupno povećavati i omogućiti razumne cijene na cijelom tržištu do kraja godine, ukupan broj nekretnina za prodaju u Mississippiju za 2018. bit će još niži kada je riječ o ukupnoj potražnji.
Očekuje se da će cijene kuća u Mississippiju u 2018. porasti na 2,8%. To je pad od sadašnjeg rasta od 6,9%, ali je i dalje znatno iznad uobičajene stope rasta od gotovo 3%.

 Stručnjaci za nekretnine vjeruju da će na tržištu nekretnina stopa rasta biti bliža 3,2%. Međutim, ovo je loša vijest za vlasnike koji žele prodati svoju nekretninu za prodaju u Mississippiju za najviši mogući iznos.
Ako razmišljate o prodaji svoje imovine u Mississippiju i želite iskoristiti trenutačno tržište prodaje, bilo bi u vašem interesu da sada prodate prije nego što potražnja počne padati.
Novi porezni zakon mogao bi imati negativan učinak na tržište nekretnina Mississippija, osobito u nekim područjima.
Ova tržišta nekretnina vidjet će pad u kući, budući da mnogi kupci ne vole svoja lokalna tržišta.
Vrijednost za kuće u državi smanjila se na -1,3% u prošloj godini, ali predviđa da će se vrijednosti kuća povećati do 2,8% do 2019. godine.
Statistika zdravstvenog stanja tržišta nekretnina u Mississippiju pokazuje da je tržište trenutno nestabilno s rezultatom od 4,0 od 10, na temelju statistike iz veljače 2018. godine.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 28914

Prodaja Ostalo (Zemljište), Mississippi, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

1,292,127.68HRK
Prodaja
Ostalo (Zemljište)

113.16 m²
Oko 9,8 Acres za prodaju. Prednja strana je na Chapman Road 353 stopa. East Side je 1218 stopa. Stražnja strana je 571.9 noge. West Side je 1389.9 nog...
Cod. 6950

Prodaja Seoska kuća, Mississippi, Jackson, Jackson, Jackson

3,553,351.11HRK
Prodaja
Seoska kuća

170 m²
Ranch od + - 15 AC, sa 3 / 2 kuće,
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB